Analýza ziskovosti zákazníků při využití řízení na základě aktivit - Neuvirt, Jan; Král, Bohumil, 1952-; Novák, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce "Analýza ziskovosti zákazníků při využití řízení na základě aktivit" popisuje možnosti analýzy ziskovosti zákazníků a metody řízení nákladů na základě aktivit. Teoretická část práce je zaměřená na popis metody řízení na základě aktivit, výhody, nevýhody, způsoby implementace a rozbor využití analýzy ziskovosti zákazníků. V praktické části jsem aplikoval teoretické poznatky v obchodním podniku E-centrum, a. s. Společnosti jsem vypracoval kompletní analýzu ziskovosti zákazníků a model řízení nákladů na základě aktivit. Na základě dosažených výsledků jsem společnosti navrhl mnoho doporučení.
Vedoucí práce: Bohumil Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses