Asistenční služby v rámci povinného ručení a havarijního pojištění - Musilová, Klára; Bílková, Diana; Makhalova, Elena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na vybrané firmy poskytující služby v oblasti silniční asistence v České republice. Popisovány budou pouze společnosti patřící do České asociace asistenčních společností. Následně budou porovnány podle různých faktorů. Práce se také bude věnovat aktuálnímu tématu lovcům nehod. Na datech týkajících se asistenčních služeb nejmenované asistenční společnosti budou aplikované různé statistické metody. Analyzovány budou pomocí vybraných charakteristik popisné statistiky a jednofaktorové analýzy rozptylu. Poté bude provedeno dotazníkové šetření týkající se asistenčních služeb. Respondenty budou občané České republiky vlastnící řidičský průkaz. Posléze budou vyhodnoceny data získaná na základě dotazování. Některé z poznatků v dotazníkovém šetření budou analyzována pomocí chí-kvadrát testu v kombinační tabulce, kvůli zjištění závislostí na znalostech asistenčních služeb z pohledu klientů podle délky vlastnictví řidičského průkazu.
Vedoucí práce: Diana Bílková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: statistické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses