Analýza trhu CRM systémů pro práci s absolventy VŠ - Fučík, Robin; Böhmová, Lucie; Čermák, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Cílem diplomové práce je sestavit seznam požadavků pro rozšíření aktuálního absolventského portálu VŠE, která by našla využití u absolventů. Pro dosažení cíle je nezbytné nejdříve identifikovat služby, které absolventské portály mohou absolventům nabízet a porovnat je se stávajícím stavem absolventského portálu VŠE. Zjištěné služby, které absolventský portál VŠE nenabízí, je nutné ohodnotit prioritou, a to na základě dotazníkového průzkumu. Vzhledem k jedinečnosti daného tématu diplomové práce je možné, že nebude možno využít žádného odborného zdroje. Identifikace služeb proto proběhne na základě rešerše trhu s CRM systémy pro práci s absolventy a rešerše absolventských portálů ostatních vysokých škol.
Vedoucí práce: Lucie Böhmová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses