Návrh web aplikace dle standardů UAF - Gimaeva, Ilona; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Suchan, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Tématem diplomové práce je návrh webové aplikace, pomocí které studenti vysokých škol vyhledávají tutora. Cílem diplomové práce je vytvoření kompletního návrhu webové aplikace dle standardů Unicorn Application Framework (UAF) s využitím softwarové architektury Unicorn Mobile First IoT Ready Cloud Architecture, jeho ohodnocení a porovnání s jinými metodami. V rámci analytické části bude nejprve analyzován současný stav oblasti soukromého doučování pro vysokoškolské studenty. Dále bude následovat podrobné představení UAF, jím používaných technologií a procesů pro návrh a implementaci webové aplikace. V závěru této části práce budou uvedeny jiné metodiky návrhu, jako např. WebML a WSDM, a bude provedeno ohodnocení UAF na základě porovnání s vybranými metodikami. Dle standardů UAF bude návrh zpracován pomocí webové aplikace uuBookKit a připojen k práci ve formě přílohy. Proto bude praktická část práce obsahovat prezentaci a popis jeho nejdůležitějších částí, které budou rozděleny na business a technickou část. Výstupem dané práce bude dokumentace, která poslouží jako podklad pro pozdější vytvoření samotné webové aplikace.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses