Využití influencer marketingu ve vybrané společnosti - Říhová, Monika; Postler, Milan, 1960-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Bakalářská práce pojednává o influencer marketingu a jeho aplikaci ve vybrané společnosti Footshop. Cílem práce je pochopit, jak vnímá cílová skupina současné využití influencerů pro komunikaci společnosti se zákazníky. Práce je teoreticko-praktická, v teoretické části je definován marketing a nové trendy, mezi které se řadí i influencer marketing. V praktické části je představena společnost Footshop, dále je rozepsaná její analýza a přístupy k aplikaci influencerů a sociálních sítí. Vlastní výzkum byl prováděn pomocí dotazníkového šetřením. Výsledky ukázaly, nejen jak cílová skupina vnímá influencery v souvislosti s marketingovou komunikací, ale také rozdílnost vnímání influencer marketingu v závislosti na vybraných proměnných. Závěrem bylo uvedeno doporučení a návrhy, které vyplynuly z dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses