Mezinárodní management - interakce a komunikace v multikulturním týmu - Mishcheniuk, Mark; Dvořák, Jiří; Šimůnková, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2022)
Tato diplomová práce se zabývá hledáním a analýzou překážek pro efektivní komunikaci v multikulturních týmech. Teoretická část obsahuje popis modelů různých autorů, kteří se zabývají kulturami, kulturními rozdíly a komunikací. V praktické části práce se popisu-je metodika výzkumu pomoci testu Thomase-Kilmanna a samotný výzkum se zapojením respondentů české a ukrajinské národnosti. Výsledky výzkumu a možnosti jejich praktic-kého využití jsou následně diskutovány na konci této práce.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses