Rozvoj zaměstnanců v organizaci - Biriukova, Valeriia; Ježková Petrů, Gabriela; Král, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2022)
Cílem diplomové práce je zjistit rozsah a intenzitu celkového cyklu vzdělávání skupiny vedoucích pracovníků. Jako dílčí cíl bylo stanoveno zjistit, jaké jsou plány a strategie pro jednotlivé manažery společnosti, a navrhnout soubor doporučení k efektivnějšímu rozvoji manažerů. Teoretická část práce je zpracována formou rešerše za využití relevantních domácích a zahraničních zdrojů. Teoretický rámec tvoří podklad pro praktickou část. Praktická část je založena na kombinaci kvalitativního a kvantitativního výzkumu – pro získání potřebných dat byla zvolena metoda interview a dotazníkového šetření. Výsledky výzkumu budou analyzovány a sumarizovány. Na základě výsledků bude vytvořen soubor doporučení k efektivnějšímu rozvoji manažerů a budou vyvozeny závěry.
Vedoucí práce: Gabriela Ježková Petrů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses