Optimalizace procesů a nastavení procedur pro L2 podporu logistického modulu IS - Püchnerová, Aneta; Novotný, Jakub, 1977-; Tyráček, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
V oblasti logistiky je stěžejní stanovení procesů a jejich dodržování tak, aby bylo převezeno správné zboží, v daném čase v dané kvalitě. Nedostupnost zboží či zpoždění dodávek může znamenat ztrátu zákazníka. V současné době je k těmto procesům nutné využívat nejrůznějších objednacích a logistických systémů a aplikací. Proto se tato diplomová práce zabývá právě optimalizací procesů a nastavením procedur pro second level support tým logistického modulu IS v prostředí retailové společnosti. Cílem je zanalyzovat současné prostředí, zdokumentovat jej, popsat vybrané procesy a následně je optimalizovat. Analýza současného prostředí bude provedena na základě vlastního pozorování a hloubkových rozhovorů se zainteresovanými osobami. Dále bude několik vybraných procesů zdokumentováno a uveden návrh optimalizace. Celková dokumentace procesů a návrh jejich optimalizace bude zhodnocen stejnými osobami nyní pomocí strukturovaného rozhovoru. Návrh optimalizace a struktura rozhovorů bude založena na vlastních zkušenostech a best practices jako je ITIL a COBIT.
Vedoucí práce: Jakub Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses