Praktická aplikace výběru pozemku - Bourgeois, Nathalie; Sekničková, Jana; Daniel, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Cílem práce je vytvoření matematického modelu pro optimální výběr vhodného pozemku nebo jejich kombinace. V bakalářské práci je popsána úloha batohu a záměr investování do pozemků. Model je omezen zejména dostupným rozpočtem a požadavky na kvalitu pozemku. Optimální řešení je hledáno za pomoci softwaru LINGO a MS Excel na základě reálných dat, implementace je provedena tak, že aplikaci může použít i uživatel neznalý problematiky matematického modelování.
Vedoucí práce: Jana Sekničková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses