Rozbor vybraných mezinárodních obchodních operací na B2B trhu se spotřební elektronikou - Lavrenťjev, Simon (2022)
Cílem této bakalářské práce je rozebrat některé obchodní operace na příkladě zvoleného podniku. Jedná se o operace spojené s uskutečňováním velkoobchodu se spotřební elektronikou, týkající se výhradně českých subjektů podnikajících v tomto odvětví. Teoretická část této práce je věnována definování základních procesů a úkonů s nimi spojených. V praktické části, k jejíž vypracování posloužily zejména interní podklady podniku, jsou některé obchodní operace konkrétně rozebrány. V závěru je shrnuto, jakým způsobem obchodní operace řešený podnik provádí a navrženo, jak by bylo možné vylepšit jejich průběh.