Marketingová strategie firmy Vodafone v současné situaci globální pandemie Covid-19 - Beran, Ondřej; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tématem diplomové práce je dopad koronavirové pandemie na marketingovou strategii společnost Vodafone Czech Republic a.s. Práce se zaměřuje nejprve na situační analýzu společností Vodafone, představeny jsou zde modely 5F, PESTLE a SWOT. Poté je v práci zohledněn kontext pandemie Covid-19 a její ekonomické dopady na společnost. Cílem práce je zhodnotit postupné proměny marketingové strategie firmy a zásah krizového managementu během probíhající pandemie Covid-19. Dílčím cílem je návrh nové marketingové strategie pro případ, pokud by krize obdobného charakteru nastala znovu. K cíli má autorovi napomoci analýza krizového managementu společnosti pomocí Person-Mitroffova modelu, který mu dále napomůže k případné revizi současné marketingové strategie firmy.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses