Podnikatelský plán na rozšíření sportovního centra - Hoang, Thu Hang (2022)
Předmětem této bakalářské práce je vypracování podnikatelského plánu pro vytvoření nové služby pro již existující společnost, Sportovní centrum FAJNE v Ostravě. Práce je rozdělena na 2 části, teoretická a praktická. V teoretické části je vymezen pojem podnikatelský plán, jeho struktura a také pojem sport. V praktické části již bude sestaven samotný podnikatelský plán na dětský sportovní klub, tedy rozšiřující službu pro sportovní komplex. Cílem práce je zjistit zda je služba životaschopná a vytvořit tak podnikatelský plán, který by měl pomoci majitelů získat přehled, zda v provozu služby dál pokračovat.