Vybrané právní a ekonomické aspekty fúze - Sobotka, Jiří (2023)
Cílem práce je popsat právní a ekonomickou stránku fúze společností Vodafone Czech republic a.s. a společnosti UPC Czech republic s.r.o. V právní části je zkoumáno, jaké právní kroky společnosti v projektu učinily. V ekonomické části je zkoumán ekonomický dopad fúze.