Vybrané právní a ekonomické aspekty fúze - Sobotka, Jiří; Houska, Daniel; Klouda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2023)
Cílem práce je popsat právní a ekonomickou stránku fúze společností Vodafone Czech republic a.s. a společnosti UPC Czech republic s.r.o. V právní části je zkoumáno, jaké právní kroky společnosti v projektu učinily. V ekonomické části je zkoumán ekonomický dopad fúze.
Vedoucí práce: Daniel Houska
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses