Využití B2C carsharingu v domácím cestovním ruchu České republiky - Vaníček, Jan; Jarolímková, Liběna; Dvořák, Antonín; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Bakalářská práce se zabývá problematikou využití Business-to-Consumer carsharingu v domácím cestovním ruchu České republiky. Hlavním cílem práce je zjistit, pro které aktivity je vybraný segment carsharingu nejčastěji využíván z hlediska motivace a způsobu realizace cesty v cestovním ruchu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část obsahuje obecné informace o odvětví carsharingu s důrazem na jeho využití v cestovním ruchu. Praktická část zahrnuje zdůvodnění vybrané metodologie a průběh výzkumu. Dále obsahuje vyhodnocení kvantitativního výzkumu formou dotazování pomocí dotazníkového šetření. Výstupem práce je určení nejčastějších typů cestovního ruchu vybraného segmentu carsharingu a doporučení pro subjekty v tomto odvětví.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses