Cestovní ruch v bývalých vojenských prostorech ČR - Koláčná, Lenka (2022)
Tato diplomová práce řeší problematiku využití bývalých vojenských prostorů na území České republiky. Hlavním cílem práce bylo zhodnocení postavení a úrovně cestovního ruchu na jejich území. V závěru jsou formulovány konkrétní návrhy využitelné pro budoucí rozvoj cestovního ruchu ve vybraných bývalých vojenských prostorách, u kterých není zcela využit jejich dosavadní potenciál.