Cestovní ruch v bývalých vojenských prostorech ČR - Koláčná, Lenka; Dvořák, Antonín; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato diplomová práce řeší problematiku využití bývalých vojenských prostorů na území České republiky. Hlavním cílem práce bylo zhodnocení postavení a úrovně cestovního ruchu na jejich území. V závěru jsou formulovány konkrétní návrhy využitelné pro budoucí rozvoj cestovního ruchu ve vybraných bývalých vojenských prostorách, u kterých není zcela využit jejich dosavadní potenciál.
Vedoucí práce: Antonín Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses