Zhodnocení vedení pracovníků společnosti : případová studie společnosti Dentsu Czech Republic s.r.o. - Kabát, Jan (2022)
Bakalářská práce se zabývá zhodnocením vedení vedoucích pracovníku ve společnosti Dentsu Czech Republic s.r.o. První část práce pojednává o manažerských úrovních, manažerské teorii, manažerských stylech a způsobech zvyšování vnitřní i vnější motivace zaměstnanců. To vše v kontextu efektivního využití v oboru zkoumané společnosti, tj. oboru poskytování profesionálních služeb v oblasti médií a marketingu. V druhé části práce autor pomocí dvou dotazníku (jeden pro manažery a jeden pro podřízené) zkoumá úroveň manažerské kultury, nejčastěji používané manažerské styly vedení a způsoby motivace zaměstnanců ve zkoumané společnosti Dentsu Czech Republic s.r.o. Třetí část autor věnuje vyhodnocení výsledků dotazování v kontextu teoretických východisek z první části práce. Ve čtvrté části práce autor prezentuje doporučení zkoumané společnosti pro zefektivnění procesu vedení a motivace ve zkoumané společnosti.