Spotřebitelské vnímání kvality kempů na Písecku - Krupičková, Anna; Bejdáková, Blanka; Žufan, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou spotřebitelského vnímání kvality kempů na Písecku. Zaměřuje se na pět vybraných kempů (Velký Vír, Na Soutoku, Vážka, Ranč Esadera a U Šerifa), které zkoumá na základě výsledků dotazníkového šetření, které probíhalo v letní sezóně 2021. Výsledky tohoto šetření následně srovnává s recenzemi na kempy dostupnými online. Toto srovnání vyšlo ve většině v prospěch jednotlivých zařízení, jeden kemp však svá hodnocení falšuje. Součástí práce jsou také doporučení na zlepšení pro jednotlivé kempy, která jsou založená jak na výsledcích šetření, tak i online recenzích v posledních letech. Pro lepší přehled jsou tato doporučení zpracována formou SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Blanka Bejdáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses