Návrh aktivační kampaně produktu Viper - Valdová, Viktorie (2022)
Diplomová práce představuje a analyzuje aktivační kampaň produktu Viper a navrhuje její optimalizaci. Tato optimalizace je provedena na základě literární rešerše a vyhodnocení hloubkových dotazníků.