Návrh aktivační kampaně produktu Viper - Valdová, Viktorie; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Diplomová práce představuje a analyzuje aktivační kampaň produktu Viper a navrhuje její optimalizaci. Tato optimalizace je provedena na základě literární rešerše a vyhodnocení hloubkových dotazníků.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses