Věrnostní program IKEA Family - Poisel, Jiří; Volfová, Jitka, 1982-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Cílem této bakalářské práce je identifikovat typického uživatele věrnostního programu IKEA Family, spokojenost uživatelů s tímto programem a faktory ovlivňující zájem o využití tohoto věrnostního programu, a následně na základě jeho srovnání s konkurencí formulovat doporučení na zlepšení. Bakalářská práce je tvořena dvěma částmi, teoretickou a praktickou. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy podpora prodeje, spokojenost a loajalita a věrnostní programy, které jsou nezbytné pro realizaci praktické části této práce. Ta se skládá z pěti kapitol. Jejich obsah se týká metodologie, společnosti IKEA a jejího věrnostního programu IKEA Family, věrnostních programů konkurence, vlastního výzkumu a vyhodnocení a doporučení. V poslední kapitole praktické části jsou formulována doporučení pro zlepšení dosavadního stavu věrnostního programu IKEA Family, jež vychází ze získaných dat z vlastního výzkumu a ze sekundárních dat.
Vedoucí práce: Jitka Volfová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses