Marketingová komunikace firmy Tirad, s.r.o. - Veselá, Leona (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací firmy TIRAD, s.r.o. Tato firma působící na trhu B2B je výrobcem vysoce přesných desek a rámů do vstřikovacích forem pro sektory zdravotnictví, farmacii či výrobu obalů. Cílem bakalářské práce je zjistit vnímání marketingové komunikace zákazníky dané firmy a spokojenosti s ní a na základě analýzy současné marketingové komunikace navrhnout doporučení pro její zlepšení. Práce byla nejprve zpracována pomocí sekundárních dat, která byla následně doplněna o vlastní marketingové šetření se zákazníky firmy ve formě CAWI dotazování a s vedením firmy ve formě F2F rozhovorů. Výsledkem práce je formulace návrhu pro zlepšení aktuální komunikační strategie.