Marketingová komunikace firmy Tirad, s.r.o. - Veselá, Leona; Volfová, Jitka, 1982-; Matysová, Kamila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou komunikací firmy TIRAD, s.r.o. Tato firma působící na trhu B2B je výrobcem vysoce přesných desek a rámů do vstřikovacích forem pro sektory zdravotnictví, farmacii či výrobu obalů. Cílem bakalářské práce je zjistit vnímání marketingové komunikace zákazníky dané firmy a spokojenosti s ní a na základě analýzy současné marketingové komunikace navrhnout doporučení pro její zlepšení. Práce byla nejprve zpracována pomocí sekundárních dat, která byla následně doplněna o vlastní marketingové šetření se zákazníky firmy ve formě CAWI dotazování a s vedením firmy ve formě F2F rozhovorů. Výsledkem práce je formulace návrhu pro zlepšení aktuální komunikační strategie.
Vedoucí práce: Jitka Volfová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses