Marketingová strategie společnosti Penny Market na českém trhu - Šnejdarová, Kateřina; Průša, Přemysl, 1980-; Slišková, Yveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení marketingové strategie společnosti Penny Market na českém trhu, porovnat ji s marketingovou strategií na trhu německém a navrhnout doporučení ke zlepšení budoucí marketingové strategie. V teoretické části se zabývám základními pojmy v oblasti marketingu, současnými trendy v maloobchodě na českém a evropském trhu a v marketingové komunikaci. V praktické části dále řeším analýzu současné marketingové strategie společnosti Penny Market v České republice v porovnání s marketingovou strategií společnosti v Německu a vztah českých spotřebitelů ke společnosti Penny Market. Na základě SWOT analýzy poté navrhuji možnosti zlepšení současné marketingové strategie.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses