Marketingová komunikace v tabákovém průmyslu - Bosilkova, Rebecca (2022)
Bakalářské práce s názvem „Marketingová komunikace v tabákovém průmyslu“ je rozdělená do pěti kapitol. Cílem bakalářské práce bylo navrhnutí marketingové strategie pro vybranou značku na českém trhu. V první kapitole je vymezení základních marketingových pojmů. Druhá kapitola obsahuje představení značky Marlboro a shrnutí regulací, kterým čelí tabákové společnosti na území Evropské Unie. Třetí kapitolou je představení tabákových společností na českém trhu, včetně portfolií značek, které distribuují. Součástí bakalářské práce je i výzkum provedený prostřednictvím dotazníkového šetření. Na základě výsledků dotazníkového šetření byly zodpovězeny, předem stanovené, výzkumné otázky a provedena SWOT analýza. Poslední kapitolou bakalářské práce je navržení marketingové strategie pro značku Marlboro za pomoci získaných dat.