Marketingová komunikace v tabákovém průmyslu - Bosilkova, Rebecca; Průša, Přemysl, 1980-; Pavlů, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Bakalářské práce s názvem „Marketingová komunikace v tabákovém průmyslu“ je rozdělená do pěti kapitol. Cílem bakalářské práce bylo navrhnutí marketingové strategie pro vybranou značku na českém trhu. V první kapitole je vymezení základních marketingových pojmů. Druhá kapitola obsahuje představení značky Marlboro a shrnutí regulací, kterým čelí tabákové společnosti na území Evropské Unie. Třetí kapitolou je představení tabákových společností na českém trhu, včetně portfolií značek, které distribuují. Součástí bakalářské práce je i výzkum provedený prostřednictvím dotazníkového šetření. Na základě výsledků dotazníkového šetření byly zodpovězeny, předem stanovené, výzkumné otázky a provedena SWOT analýza. Poslední kapitolou bakalářské práce je navržení marketingové strategie pro značku Marlboro za pomoci získaných dat.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses