Procesní analýza společnosti pro návrh aplikace backoffice. - Sverlov, Anton (2022)
Tato diplomová práce se věnuje definování požadavků na informační systémy za použití takových technik, jako je procesní analýza, modelování a tvorba prototypu. Autor této práce vysvětluje proces sběru požadavků, jejich specifikace a validace a zmiňuje projektové praktiky, které ovlivňují daný proces. Větší část práce zkoumá pohledy na procesní analýzu a informační modelování organizací (převážně podle metodiky MMABP) a jejich praktickou aplikaci na příkladu systému Backoffice pro společnost Mutumutu s.r.o. V praktické části práce autor definuje všechny příslušné procesy společnosti, popisuje vytvořený procesní model a prototyp, jenž vznikl na základě této analýzy.