Implementace nového produktu (případová studie SAP) - Hájková, Lucie (2022)
Diplomová práce se věnuje implementaci nového produktu ve společnosti SAP z hlediska řízení projektu. Práce je rozdělena do tří hlavních kapitol. První se věnuje z teoretického hlediska řízení projektu a jeho hlavním metodikám. Projekt je postaven na kombinaci hybridního modelu metodiky PRINCE2 a Kanbanu. Druhá kapitola se věnuje digitálním smlouvám a formám, jaké se v dnešní době používají. Důležitá je také bezpečnost elektronicky podepisovaných smluv. Poslední část práce se věnuje již samotnému projektu a jeho řízení. Vše začíná sepsáním Business case a za použití Ganttova diagramu také rozvržení jednotlivých aktivit v rámci časového harmonogramu. Na konci je vyhodnocení projektu a doporučení pro budoucí implementace.