Implementace nového produktu (případová studie SAP) - Hájková, Lucie; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Diplomová práce se věnuje implementaci nového produktu ve společnosti SAP z hlediska řízení projektu. Práce je rozdělena do tří hlavních kapitol. První se věnuje z teoretického hlediska řízení projektu a jeho hlavním metodikám. Projekt je postaven na kombinaci hybridního modelu metodiky PRINCE2 a Kanbanu. Druhá kapitola se věnuje digitálním smlouvám a formám, jaké se v dnešní době používají. Důležitá je také bezpečnost elektronicky podepisovaných smluv. Poslední část práce se věnuje již samotnému projektu a jeho řízení. Vše začíná sepsáním Business case a za použití Ganttova diagramu také rozvržení jednotlivých aktivit v rámci časového harmonogramu. Na konci je vyhodnocení projektu a doporučení pro budoucí implementace.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses