Porovnání marketingových strategií vybraných lékárenských řetězců - Hubáčková, Lenka (2022)
Podstatou práce je porovnání marketingových strategií lékárenských řetězců Dr. Max Pharma s.r.o. a BENU Česká republika s.r.o. První, teoreticko-metodologická část práce reflektuje poslední trendy v oblasti marketingu a marketingového mixu na poli farmacie. Druhá, analyticko-praktická kapitola detailně zkoumá marketingové aktivity vybraných lékárenských řetězců, definuje jejich slabé a silné stránky a na základě marketingového výzkumu navrhuje úpravy budoucí marketingové strategie pro oba subjekty.