Porovnání marketingových strategií vybraných lékárenských řetězců - Hubáčková, Lenka; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Podstatou práce je porovnání marketingových strategií lékárenských řetězců Dr. Max Pharma s.r.o. a BENU Česká republika s.r.o. První, teoreticko-metodologická část práce reflektuje poslední trendy v oblasti marketingu a marketingového mixu na poli farmacie. Druhá, analyticko-praktická kapitola detailně zkoumá marketingové aktivity vybraných lékárenských řetězců, definuje jejich slabé a silné stránky a na základě marketingového výzkumu navrhuje úpravy budoucí marketingové strategie pro oba subjekty.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses