Komunikační strategie produktu Nutrilon na B2C trhu - Kunášková, Zuzana; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Diplomová práce se zabývá komunikační strategií produktu Nutrilon na B2C trhu. V první části jsou vysvětleny základní pojmy související s marketingovou komunikací a představeny techniky personalizace marketingových sdělení. Dále jsou zde uvedeny nástroje komunikačního mixu, mezi které patří reklama, sales promotion, event marketing, public relations, direct marketing, mobilní marketing, osobní prodej, online marketing a sociální média. Druhá část se věnuje výhradně společnosti Nutricia, a.s. a portfoliu produktů značky Nutrilon. Popsána je zde taktéž situace na trhu mléčných výrobků a příkrmů pro děti spolu s potenciálními hrozbami. Praktická část pak vychází z výsledků hloubkového rozhovoru a dotazníkového šetření. Jeden z cílů práce spočívá ve zhodnocení nástrojů komunikačního mixu používaných organizací Nutricia, a.s. Dalším cílem je navrhnutí doporučení pro zlepšení budoucí komunikační strategie produktu Nutrilon na B2C trhu.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses