Zneužití informace a postavení v obchodním styku - Vejvodová, Kateřina (2022)
Bakalářská práce pojednává o problematice obchodování na základě neveřejných informací (insider trading) a o zneužívání postavení v obchodním styku (selftrading). Obsahuje informace o regulaci těchto trestných činů. Je zde uvedeno několik reálných případů z České republiky a z USA. Závěr je věnován komparaci právních předpisů upravujících tyto trestné činy.