Marketingová komunikace řetězce Lidl - Macál, Kryštof Michael; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato bakalářská práce zkoumá marketingovou komunikaci maloobchodního řetězce Lidl. Cílem bylo zhodnotit její účinnost a navrhnout případná doporučení na zlepšení. Vyhodnocení probíhalo na základě dvou dotazníkových šetření, v České republice a v Německu, dohromady u 395 respondentů. Výsledky ukazují, že komunikace společnosti se zákazníky je efektivní a pozitivně vnímaná zákazníky obou zemí. Závěrem jsou formulovány konkrétní kroky, které mohou společnosti pomoct ještě zvýšit spokojenost svých zákazníků.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses