Marketingová strategie značky NA-KD - Makarova, Yuliia (2022)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit stávající marketingovou strategii značky NA-KD a navrhnout možnosti jejího zlepšení. Práce se dělí na dvě části. Teoretická se skládá ze dvou kapitol, jež charakterizují základní marketingové pojmy a slouží jako základ pro vypracování praktické části. První kapitola se zaměřuje na vymezení pojetí a významu marketingu, značky, marketingové strategie a marketingového výzkumu. Druhá kapitola popisuje detailně všechny nástroje marketingové komunikace. Praktická část práce je zaměřena na představení společnosti NA-KD a analýzu její marketingové strategie, která je provedena na základě aplikovaného marketingového mixu, SWOT analýzy a konkurenční analýzy. Součástí praktické části je rovněž vlastní výzkum, jehož cílem je zjistit, jak vnímají zákazníci vybranou společnost a jaký postoj mají k udržitelné módě. Výstup práce představují navržená doporučení, jež by měla zefektivnit stávající marketingovou strategii NA-KD.