Marketingová strategie značky NA-KD - Makarova, Yuliia; Čermáková, Elvíra; Semenenko, Vadim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Cílem bakalářské práce je zhodnotit stávající marketingovou strategii značky NA-KD a navrhnout možnosti jejího zlepšení. Práce se dělí na dvě části. Teoretická se skládá ze dvou kapitol, jež charakterizují základní marketingové pojmy a slouží jako základ pro vypracování praktické části. První kapitola se zaměřuje na vymezení pojetí a významu marketingu, značky, marketingové strategie a marketingového výzkumu. Druhá kapitola popisuje detailně všechny nástroje marketingové komunikace. Praktická část práce je zaměřena na představení společnosti NA-KD a analýzu její marketingové strategie, která je provedena na základě aplikovaného marketingového mixu, SWOT analýzy a konkurenční analýzy. Součástí praktické části je rovněž vlastní výzkum, jehož cílem je zjistit, jak vnímají zákazníci vybranou společnost a jaký postoj mají k udržitelné módě. Výstup práce představují navržená doporučení, jež by měla zefektivnit stávající marketingovou strategii NA-KD.
Vedoucí práce: Elvíra Čermáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses