Marketingová komunikácia spoločnosti ŠKODA AUTO a.s. - Tomčo, Kristián (2022)
Táto bakalárská práca sa zaoberá marketingovou komunikáciou českého zastúpenia spoločnosti ŠKODA AUTO a.s. Hlavným cieľom práce je predstaviť súčasné formy marketingovej komunikácie značky ŠKODA v komparácii s korejskou značkou Hyundai na českom trhu, so zameraním na elektromobilitu a uskutočniť ich kritické zhodnotenie. V teoretickej časti sa práca zameriava na objasnenie kľučových pojmov z oblatsi marketingu, ktoré sú dôležité pre porozumenie praktickej časti tejto práce. Na základe teoretických poznatkov a výsledkov sekundárneho a primárneho výskumu práca vyhodnocuje aktuálny stav komunikácie značky, jej vnímanie spotrebiteľom a vyúsťuje do návrhov na zlepšenie marketingovej komunikácie značky ŠKODA.