Marketingová komunikácia spoločnosti ŠKODA AUTO a.s. - Tomčo, Kristián; Průša, Přemysl, 1980-; Zimmermann, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Táto bakalárská práca sa zaoberá marketingovou komunikáciou českého zastúpenia spoločnosti ŠKODA AUTO a.s. Hlavným cieľom práce je predstaviť súčasné formy marketingovej komunikácie značky ŠKODA v komparácii s korejskou značkou Hyundai na českom trhu, so zameraním na elektromobilitu a uskutočniť ich kritické zhodnotenie. V teoretickej časti sa práca zameriava na objasnenie kľučových pojmov z oblatsi marketingu, ktoré sú dôležité pre porozumenie praktickej časti tejto práce. Na základe teoretických poznatkov a výsledkov sekundárneho a primárneho výskumu práca vyhodnocuje aktuálny stav komunikácie značky, jej vnímanie spotrebiteľom a vyúsťuje do návrhov na zlepšenie marketingovej komunikácie značky ŠKODA.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses