Kvalita stravovacích služeb pro účastníky vodácké turistiky na Vltavě - Lžičařová, Alena; Bejdáková, Blanka; Žufan, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato práce se zabývá stravovacími zařízení na úseku řeky Vltavy z Vyššího Brodu do Zlaté Koruny z pohledu vodácké turistiky. Práce hodnotí jejich kvalitu a srovnává zařízení mezi sebou navzájem. Zaměřuje se rovněž na obsah jídelního lístku a s tím související specifické stravovací požadavky osob, kam je zařazeno vegetariánství, veganství, potravinové alergie a potravinové intolerance. Obsahem práce je i stručné charakterizování cestovního ruchu, stravovacích zařízení, vodácké turistiky a kvality služeb. Dle stanovených kritérií bylo zjištěno, že stravovací zařízení jsou na tomto úseku považována za kvalitní.
Vedoucí práce: Blanka Bejdáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses