Americké kulturní standardy pohledem Čechů a Slováků a jejich vzájemná komparace - Kelnar, Daniel (2022)
Hlavním cílem této diplomové práce je identifikace amerických kulturních standardů v pracovním prostředí pohledem Čechů a Slováků a jejich vzájemná komparace. Diplomová práce dále analyzuje oblasti, ve kterých se výše zmíněné kultury liší, a porovnává informace získané výzkumem s teoretickými východisky. Vedlejším cílem je stanovení doporučení, které mohou pomoci českým i slovenským občanům při střetu s americkou kulturou.