Americké kulturní standardy pohledem Čechů a Slováků a jejich vzájemná komparace - Kelnar, Daniel; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Hlavním cílem této diplomové práce je identifikace amerických kulturních standardů v pracovním prostředí pohledem Čechů a Slováků a jejich vzájemná komparace. Diplomová práce dále analyzuje oblasti, ve kterých se výše zmíněné kultury liší, a porovnává informace získané výzkumem s teoretickými východisky. Vedlejším cílem je stanovení doporučení, které mohou pomoci českým i slovenským občanům při střetu s americkou kulturou.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses