Lokální marketing vybrané pobočky Bageterie Boulevard - Ježek, Matěj; Čermáková, Elvíra; Chvátalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato bakalářská práce se zabývá lokálním marketingem vybrané pobočky řetězce rychlého občerstvení Bageterie Boulevard. Cílem práce je navržení lokálních marketingových kampaní, které by pobočka v budoucnosti mohla implementovat do své marketingové strategie. Teoretická část práce je věnována problematice franchise a lokálního marketingu, marketingovému mixu, komunikačnímu mixu společně s jeho nástroji a v neposlední řadě analytickým nástrojům, které zpravidla bývají základem kvalitních lokálních marketingových kampaní. Praktická část se v úvodu věnuje nejdříve řetězci Bageterie Boulevard a dále pak přibližuje vybranou pobočku Bageterie Boulevard Francouzská. Posléze se praktická část zabývá vymezením a analýzou zájmové oblasti pobočky a kvalitativním výzkumem, který byl zaměřen na osoby cizí státní příslušnosti navštěvující pobočku. Závěrem práce je navržení lokálních marketingových kampaní, které vycházejí především z výsledků provedeného vlastního výzkumu.
Vedoucí práce: Elvíra Čermáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses