Chování spotřebitele generace Z a trendy na trhu vín v České republice a ve světě - Doubek, Jan; Postler, Milan, 1960-; Průša, Přemysl, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Bakalářská práce se věnuje problematice chování spotřebitelů generace Z a trendům na trhu vín v České republice a v zahraniční. Práce se zabývá spotřebním chováním generace Z ve vztahu k nákupu a konzumaci vína. Charakterizován je také trh vína v České republice, s uvedením trendů a jejich následné porovnání s trendy globálními. Hlavním cílem práce je zhodnotit spotřebitelské chování zástupců generace Z s ohledem na aktuální trendy na trhu vín v České republice a v zahraničí. Vedlejším cílem práce je přinést návrhy a doporučení pro nové tržní hráče vstupující na trh vín v České republice. Bakalářská práce přináší v osmi kapitolách komplexní pohled na tuto problematiku, doplněný vlastním kvantitativním průzkumem realizovaným formou dotazníkového šetření. V závěru práce autor přichází s návrhy a doporučeními pro nové hráče vstupující na trh vína v České republice.
Vedoucí práce: Milan Postler
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses