Mezinárodní expanze českých e-shopů - Sucháček, Radek; Král, Petr, 1979-; Vokáč, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato diplomová práce má za cíl přinést doporučení ohledně strategického růstu a internacionalizace českých e-shopů pro úspěšnou zahraniční expanzi. Doporučení vycházejí z realizovaného šetření, které se opírá o teoretický základ a má jej rozšířit. Teoretická část se věnuje problematice mezinárodní expanze ve vztahu k internacionalizačním modelům a jejich provázaní s e-commerce. Další kapitola je určena pro nastínění situace na českém trhu a představení největších hráčů. Ve třetí kapitole je představena metodika výzkumu, vzorek respondentů a jsou zde shrnuty zjištěné výsledky a formulace doporučení.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses