Česko-italské kulturní standardy ve formálních vztazích - Karchňáková, Klára; Matysová, Kamila; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Podstata bakalářské práce na téma česko-italské kulturní standardy ve formálních vztazích spočívá ve stanovení a podrobné analýze kulturních rozdílů samovolně se vytvářejících ve formálním prostředí České republiky a Itálie. Nedostatečná znalost cizí kultury v mnohých případech může představovat potenciální nedorozumění či konflikt, cílem práce je zamezit těmto nepříjemným situacím pomocí přiblížení obou kultur a jejich charakteristických rysů chování na formální půdě. Poznatky jsou definovány na základě teoretických kulturních typologií propojených s vlastním výzkumem zkoumajícím kulturní standardy obou zemí.
Vedoucí práce: Kamila Matysová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses