Dopady pandemie Covid-19 na nepravidelnou autobusovou dopravu - Medková, Veronika; Štemberk, Jan, 1977-; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Bakalářská práce se zabývá dopady pandemie Covid-19 na podnikatelské prostředí nepravidelné autobusové dopravy. Teoretická část vymezuje základní pojmy spojené s nepravidelnou autobusovou dopravou, dále uvádí informace o pandemii Covid-19 a o Asociaci nepravidelné autobusové dopravy. K získání odpovědí na výzkumné otázky využívá kvantitativní výzkum. Cílem práce je zjistit, k jakým změnám došlo v oblasti tržeb za prodané zboží a služby v letech 2019 a 2020. Dále se práce soustředí na vliv pandemie na zaměstnanost v zájezdové dopravě. V neposlední řadě jsou zjišťovány změny v rámci vozových parků společností, ke kterým došlo v důsledku pandemie Covid-19.
Vedoucí práce: Jan Štemberk
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses