Analýza dopadu Covid-19 na chování spotřebitelů kávy a na podnikání v oblasti kavárenství - Zunová, Nikola; Machková, Hana; Tóth, Andrej, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Diplomová práce se zabývá dopadem pandemie Covid-19 na chování spotřebitelů kávy a na podnikání kaváren. Hlavním cílem práce je analyzovat změny chování a preferencí českých spotřebitelů na trhu kávy v důsledku pandemie Covid-19 z pohledu kaváren. Dílčím cílem práce je porovnání dopadů pandemie na velký řetězec kaváren a na malé soukromé kavárny v České republice. Diplomová práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola se zabývá vymezením spotřebitelského chování, a to jak z teoretického, tak praktického hlediska. Druhá kapitola se věnuje světovému trhu kávy, včetně současných trendů a dopadů pandemie Covid-19. Poslední kapitola analyzuje dopady pandemie Covid-19 na podnikání vybraných kaváren formou případové studie.
Vedoucí práce: Hana Machková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses