Úloha sourcingu v mezinárodním podnikání na příkladu vybrané firmy - Janoušek, Ondřej; Hinčica, Vít; Křenková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Bakalářská práce se zabývá úlohou sourcingu v mezinárodním podnikání na příkladu vybrané firmy, konkrétně na příkladu Společnosti XY. V první části této práce jsou definovány teoretické pojmy týkající se sourcingu, metody Kanban a RFQ procesu. Tyto teoretické pojmy jsou dále uplatněny v praktické části. V praktické části je zpracováno představení Společnosti XY a analýza současného stavu nákupu spojovacího materiálu v této společnosti. Praktická část využívá výsledky analýzy, na jejichž základě je navrženo nové řešení nákupu spojovacího materiálu, včetně RFQ procesu a jeho náležitostí. Na závěr práce je zpracován předpokládaný přínos nového řešení.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses