Marketingová studie vybrané turistické destinace - Veselý, Tomáš; Petrů, Zdenka, 1953-; Vaško, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Diplomová práce s názvem „Marketingová studie vybrané turistické destinace“ zkoumá marketingové prostředí městské části Praha 12. Cílem práce je analyzovat marketingové prostředí destinace a na základě zjištěných skutečností a vlastních postřehů předložit návrhy, které povedou k rozvoji cestovního ruchu v oblasti a ke zvýšení atraktivity destinace. Nástroje použité ke zhodnocení marketingu Prahy 12 jsou PESTEL analýza, analýza konkurence, analýza primární a sekundární nabídky, SWOT analýza a analýza marketingového mixu. Teoretická část práce vymezuje důležité pojmy související s marketingovou studií turistické destinace, přičemž pozornost je věnována teorii managementu a marketingu turistické destinace. Praktická část představuje zhodnocení marketingového prostředí a vlastní návrhy vedoucí k rozvoji a zlepšení cestovního ruchu na Praze 12.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses